Servicii

Consultatie
– consultatia reprezinta primul pas in relatia dintre medic si pacient. In acest moment medicul constata starea si eventualele afcetiuni ale dentitiei clientului, se informeaza despre istoricul medical al acestuia, efectuarea unor radiogarfii, daca este cazul, se intocmeste fisa pacientului si se planifica din punct de vedere a frecventei si a orarului, conform dorintei pacientului, programul de tratament.
Cosmetica dentara
– reprezinta totalitatea interventiilor prin care se obtine o dantura perfecta estetic si functional.
Implantologie
– Implantul dentar este o interventie la nivelul arcadei dentare. Prin aceasta executie se inlocuieste dintele vechi, compromis, cu unul nou.
Odontologie
– odontologia se ocupă de tratarea lezunilor carioase ale dinților, precum și a celor necarioase, care pot fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară
Protetica
– Poate fi fixă sau mobilă. Scopul acesteia este de a restabili integritatea dentară, care poate fi alterată de leziuni sau degradări fiziologice. Protezele dentare sunt în general piese rigide, realizate în afara cavității bucale, cu ajutorul laboratorului de tehnica dentara.
Parodontologie
- Dintele nu este prins in os asa cum se crede. Intre dinte si osul maxilar exista un spatiu de 0,2-0,3 mm in care ligamentele sustin dintele in alveola.  Parodontopatia (parodontoza) nu este o boala a dintilor, nici macar a gingiilor; este o boala a aparatului care sustine dintele in osul maxilar respectiv a aacestor ligamente.
Ortodontie
-

Executam in laborator:
- proteze acrilice
- proteze elastice
- proteze scheletizate cu crosete turnate
- proteze scheletizate cu sisteme speciale de mentinere si stabilizare

 

Back to Top